NL EN

Nieuwe naam, dezelfde vertrouwde gezichten

Met de overname en verhuizing van Philtex Plastics zijn ook alle productie- en kantoor medewerker(s)ers mee overgegaan. Dit was een van de voorwaarden van medeoprichter Nick van Veggel om de opgebouwde kennis en expertise te behouden en zodoende de continuïteit te kunnen waarborgen.

Reduce. Reuse. Recycle. Recreate. 
Dit is waar 360 Plastics voor staat. Specialist in circulaire plastics recycling. 

Als ketenregisseur richten wij ons op de volledige recycling en reproductie van plastics.

Gebruikte kunststoffen worden onder toeziend oog van 360 Plastics vervoerd, bewerkt, gemengd en om- of verpakt.

In een onafhankelijk laboratorium wordt de zuiverheid van de herwonnen grondstoffen uit post-consumer en -industriële afvalstromen gecontroleerd. Wij leveren vervolgens aan de kunststofverwerkende industrie en aan eindgebruikers.

Maatwerk is de essentie van al onze diensten. Daarbij reageren we niet alleen op de vraag van klanten, maar gaan middels onze deskundige aanpak actief op zoek naar een creatieve en geschikte oplossing.

 

Nick & Peter – Het nieuwe management

Door onze jarenlange circulaire ervaring (gebaseerd op 65 jaar ervaring in recycling binnen de Wolkat Group), kennis van zaken en dankzij een groot netwerk van waardevolle partnerships, bieden wij altijd een innovatieve oplossing voor elke vraag.

Daarbij zijn kwaliteit en duurzaamheid hoofdzaak. Wij geloven in de kwaliteit van ons product dat we tegen een eerlijke prijs leveren. En hebben vanzelfsprekend oog voor het milieu.
Met onze circulaire werkwijze is gebruikt plastic voor ons geen afval, maar de basis voor een compleet nieuw eindproduct. 360 Plastics streeft naar een 100% gerecyclede keten. Zo dragen wij bij aan een duurzame samenleving. Omdat wij kleinschalig opereren, profiteert u van persoonlijk contact en mag u vertrouwen op de zekerheid van optimale kwaliteit.

Een langdurige samenwerking met onze klanten is ons doel.
Stel ons uw vraag. Wij vinden graag een passende circulaire oplossing.

Contact