NL EN

Dé inspiratiebron voor circulaire plastic oplossingen

Als onderdeel van de Wolkat Group werd Philtex Plastics steeds vaker geconsulteerd om voor uiteenlopende klanten mee te denken en actief oplossingen aan te dragen die hen in staat stelt verantwoord met hun afval om te gaan.

Dat heeft de afgelopen jaren geresulteerd in betrokkenheid bij het ontwikkelen en (deels) uitvoeren van circulaire oplossingen voor klanten zoal Heineken (“Recycle the Party”), Ikea, Ax-inter group, Filippa K, de Tilburgse Kermis etc.

Deze specialisatie willen we niet alleen graag voortzetten, maar vooral gestructureerd uitbouwen. Dat doen we met een nieuw bedrijfsonderdeel, met als naam: “360 Circular”

Als oplossingsgerichte en ter zake kundige gesprekspartners met actuele kennis en een groot netwerk transformeren wij plastic afval tot nieuwe grondstof en vervolgens tot innovatief recycled eindproduct en/of zijn we direct betrokken bij de conceptuele ontwikkeling.

Heineken – Recycled bar

Met onze circulaire werkwijze is gebruikt plastic voor ons geen afval, maar de basis voor eenzelfde of een compleet nieuw product.
360 Circular streeft naar een 100% gerecyclede keten. Zo dragen wij bij aan een duurzame samenleving.


De kans én uitdaging voor “360 Circular” ligt in de her-ontwikkeling en gebruik van plastics ten behoeve van circulaire producten en concepten.

Re-shaping plastic, In opdracht van klanten, met strategische samenwerkingen en/of met eigen producten.

 

Contact